Din fönsterleverantör i Umeå

Varianter

Prisvärda fönster

Vi har ett stort utbud av fönster för alla typer av hus, fastigheter och byggnader. Kortfattat kan vi säga att du bestämmer hur dina fönster ska se ut och därefter så ser vi till att förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder fönster av aluminium, av trä och av PVC och vi finns över hela Sverige. Vi håller oslagbara priser och vi kan hjälpa dig från start till mål vid ditt fönsterbyte och detta tack vare att vi samarbetar med högklassiga företag över hela landet som kan hjälpa dig med monteringen.

Vi har en vision där vi vill visa att det är möjligt att förvalta vår svenska byggtradition och den stilrena designen som här den till med nydanade lösningar och innovativ teknik. Vi vill visa att det är möjligt att kombinera PVC-fönster med traditionella trähus och det roliga är att vi faktiskt lyckats.

Kostnadsfritt hembesök

Står du inför att byta fönster och tycker att att våra produkter är tilltalande? Vi kommer gärna ut till dig för att se vilka fönster som passar bäst. Vi ser nämligen till helheten och anser att fönster ska anpassas efter de speciella egenskaper som varje hus har. Besöket är kostnadsfritt och utan köptvång.

Ekonomiskt Moment 22

Du kanske äger ett hus i Umeå där du vet att kostnaden för uppvärmning är på tok för hög och där du vet att det är dina gamla fönster som är boven i dramat. Du har dock inte för tillfället det ekonomiska kapitalet för att genomföra den nödvändiga investeringen. Det vill säga – du betalar hela tiden mycket pengar och du har inte råd att bryta det ekonomiska dödläget. Du har hamnat i en ond cirkel – ett slags Moment 22 – och här kan vi hjälpa dig att komma på rätt köl igen.

Vi kan erbjuda dig ett fönsterlån och om du kontaktar oss så berättar vi gärna mer om hur upplägget kring detta ser ut. Alla ska ha råd att genomföra den nödvändiga investeringen som nya fönster innebär.